В новините
 
30.07.2009 09:17   Новината е видяна 4988 пъти
ЛУДОСТ ПОСРЕД ЛЯТО е новото предложение на КИНО ПОД ЗВЕЗДИТЕ

„Лудост посред лято” е новото предложение  за тази седмица от програмата на Кино под звездите в Бургас. Жителите и гостите на града ще могат да проследят тази необичайна и запомняща се романтична комедия този петък /31 юли/ по традиция от 21.00 часа на открита сцена „Охлюва” в Морската градина.

Инициативата  „Кино под звездите”, която се провежда при вход свободен, се организира от Община Бургас и е подарък за всички жители и посетители на морския град.

Филмът, който е копродукция на Австрия, Великобритания и Латвия, е част от новата пътуваща програма „София филм фест на път” на Стефан Китанов и вече зарази със смях стотици зрители по време на тазгодишното издание на кинофестивала „София филм фест на брега” в Бургас.

Лентата „Лудост посред лято” е ексцентрична романтична комедия, чието действие се развива в Латвия, в най-кратката нощ от годината – нощ, в която цялата страна полудява.

Младият американец Кърт /Орландо Уелс/ каца в Рига в търсене на своята полусестра Мая /Биргит Минихмайр/ и намразва мястото в момента, в който осъзнава къде е попаднал. Но събитията и един много приказлив таксиметров шофьор го карат да погледне на нещата по нов начин. И когато в края на тази необикновена нощ вижда как закарват кенгуру за лечение в болницата, окото му не мигва!

Паралелно с премеждията на младия американец Кърт са разказани четири други истории  – всяка от тях се случва в тази магическа нощ в средата на лятото.

Основната тема във филма е как да открием толкова ценното сърдечно чувство. Главният въпрос, който режисьорът Александър Хан поставя, е може ли търсенето на любовта понякога да завърши с успех? Всяка от историите се опитва да даде отговор, който всъщност може да бъде открит в изводите, подредени на финала на филма по един забавен и незабравим начин.

А пъстрият и нестандартен звезден екип от актьори от цяла Европа – Доминик Пинон, Мария де Медейрос, Тобиас Морети, Орландо Уелс, Биргит Минихмайр и Чулпан Хаматова, които режисьорът въвлича в ексцентричната лента, правят гледането на този филм – едно наистина незабравимо преживяване. 




Ключови думи: Лудост посред лято, София филм фест, Бургас, Охлюва, кино под звездите,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |