В новините
 
02.08.2009 18:53   Новината е видяна 13972 пъти
7ми Август, Бургас - METROPOLIS VOODOO : JOHN DIGWEED

На 7ми август Бургас ще бъде разтърсен от един от най-известните DJ'и в света -  John Digweed, смятан за DJ с едно от най-влиятелните творчество ще разбива публиката на централния плаж в Бургас на сцената на Beck'sperience. Почитателите на електронния саунд ще могат да се наслядят на сетове не само на един от най-добрите UK DJ'и, но и да бъдат подгрявани от изключително талантливите български диджеи Jassen Petrov, Smurf и DJ Steven.

Култовият диджеи ще се срещне лично с някои от своите фенове, благодарение на спонсорите на събитието Becks.

Гостуването на Джон Дигуийд е част от музикалния проект Beck’sperience’09, чрез който немската марка бира организира традиционно за своите фенове уникални музикални събития и ги среща с някои от най-горещите имена от световната, европейска и разбира се, българска DJ сцена.

В ефира на Алфа радио и радио Нова феновете имат възможност да спечелят билети за предстоящото парти. Уникален бонус към безплатния вход ще бъде и възможността за лична среща с Джон Дигуийд. За да си осигурят Meet & Greet с един от най-актуалните DJ-и в момента, феновете ще трябва да отговорят на въпрос в радио игра. Раздаването на наградите в ефира на Алфа радио ще се случва в часовете от 11.00 до 12.00 ч и от 15.00-16.00, в предаването „Работно време”.

Грабвайте парти-аксесоарите и бегом към едно от най-горещите партита за лято 2009 !

7ми Август, Бурагс, Централен плаж




Ключови думи: Бургас, диджеи, Джон, среща, Дигуийд, Digweed, John Digweed, Metropolis, Voodoo, Beck's, Beck'sperience, централен плаж,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |