В новините
 
04.08.2009 19:29   Новината е видяна 4340 пъти
В района на бензиностанция ЛУКОЙЛ - с. Черноморец възниква тежък пътен инцидент, от който са загинали трима чешки граждани

На 04.08.т.г. около 16.25 ч. по главен път Бургас – Созопол в района на бензиностанция «ЛУКОЙЛ» - с. Черноморец възниква тежък пътен инцидент, от който са загинали трима чешки граждани.

Констатирано  е, че автомобилът с който са се придвижвали чужденците – «Шкода», с чешка регистрация е заредил  на бензиностанцията, като противно на всякакви правила, водачът му е предприел  обратен завой и е пресякъл двойно непрекъсната линия, отправяйки се в посока Созопол. В този момент правомерно движещ се л.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, пътуващ от Царево към Бургас, управляван от 35 годишния А.Д. от Царево, се взрязва в средата на л.а. «Шкода», причинявайки му множество материални щети и смачкване. От инцидента на място е загинал единия от чешките граждани, а другите двама са починали на път за болницата. Самоличността на тримата чешки граждани е в процес на установяване.

От  инцидента е настъпило временно затруднение на пътния трафик, като движението е отбито по стария път между Черноморец – Созопол.

Работата  по случая продължава





Ключови думи: Черноморец, катастрофа, загинали,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |