В новините
 
06.08.2009 19:47   Новината е видяна 4886 пъти
Рекорд по посещаемост бележи вторият Фестивал на пясъчните скулптури в Бургас

Само  за месец вторият пясъчен фестивал в Бургас задмина миналогодишния си събрат по посещаемост. Единственият по рода си у нас атракцион от пясък, разположен на територията на парк „Езеро” в Морската градина, е бил разгледан от 17 000 посетители за първите 30 дни от официалното си откриване.

Уникалният  за страната ни пясъчен град събра до момента 31 500 лв. приходи само от продажбата на билети. Това е с близо 10 300 лв. повече от приходите на първото издание на Фестивала на пясъчните скулптури, което събра от входна такса общо 21 224 лв. за целия период на съществуване на морските герои от пясък миналата година.

Дотук се оправдават очакванията на организаторите вторият фестивал да бъде още по-мащабен и интересен от миналогодишния и да се превърне в най-голямата атракция за туристите това лято в Бургас. За това свидетелстват още използваният пясък, който е с 800 тона повече от миналата година, както и по-големия брой скулптури – 28.

Ключови думи: пясъчен фестивал, пясък, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |