В новините
 
04.10.2004 00:02   Новината е видяна 6843 пъти
Нова Рубрика в Бургас орг
От днес възстановяваме рубриката на Bourgas.org представя. В нея ще насочваме Вашето внимание към хора, събития, сайтове и т.н., които по определен начин са ни направили впечатление.

Естествено както руснаците казват "вкусът не е въпрос на приятелство" ... та не очаквайте нашите и Ваш вкусове да съвпадат. Твърде възможно е разминаване. За отказ от мнение - очакваме да бъдем възнаграждавани :)).

В това първо изданеи на рубриката ще Ви представим Нина Атанасова - по-скоро нейните картини.

Нина, длъжни сме да го споменен, е известна в обществото като "съпругата" на Климент Атанасов. :)) Съдба ...

Първата ни среща с Нина преди около 5 години остави у нас усещане, че умее да раздвижи хартията и да внуши финеса на движението на женското тяло.

Последните картини на Нина ще заминат за Холандия, където тя ще има изложба картини . Организатор е Фондация "Зеленият Бургас".

Повече информация за изложбата:
В периода 23 октомври - 2 декември 2004 г. в дневен център в Ротердам ще бъде организирана изложба с произведения на изкуството на Климент Атанасов и Николина Христозова-Атанасова.
Като Бургаски художници с богата професионална биография и творчество отразяващо неповторимия български дух и традиции, и популяризиращо културното ни и историческо наследство Климент Атанасов и Николина Христозова ще допринесат за популяризиране на съвременното българско изкуство и задълбочаване на културните сътрудничество между двете страни.
Идеята е изложбата да бъде съпътствана с приготвяне на българска храна, слушане на българска музика и др. Изложбата може да се организира като базар, като се предостави възможност да се купуват произведенията на изкуството.
На изложбата ще присъстват и бургаски журналисти.
За официалното откриване на изложбата са поканени Посланика на Р България в Кралство Нидерландия, Кмета на Община Ротердам и други официални лица.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |