В новините
 
12.08.2009 12:32   Новината е видяна 2734 пъти
Концерт с песни на любими наши композитори ще гледат бургазлии

Едни  от най-големите и любими български композитори Тончо Русев, Стефан Димитров и Стефан Диомов ще зарадват бургаската публика с общ концерт. Това стана ясно днес /11 август/ на пресконференция с участието на Стефан Диомов, Тони Димитрова, Тони Димчева – ПР на Стефкос мюзик и директорът на общинска дирекция Култура, маркетинг и връзки с обществеността Весела Йорданова.
Концертът, който ще се проведе под мотото Стига омраза! Да опитаме с любов, ще бъде на 17 август /понеделник/ от 20.00 часа в Летния театър на Бургас. Празникът на мелодичната песен, чийто организатор е Община Бургас, ще продължи повече от 2 часа.
Участие в него ще вземат едни от най-популярните и обичани наши изпълнители – Васил Найденов, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Ваня Костова, Тони Димитрова, Катя Филипова и вокална формация 5-те сезона. Те ще изпълнят голяма част от песните, превърнали се в любими на няколко поколения българи.
По  време на срещата бе отбелязано, че бургазлии трябва да са горди с това, че двама от академиците на забавната музика – Тончо Русев и Стефан Диомов, са от Бургас.
Стефан  Диомов разказа, че водещ на концерта ще бъде Йорданка Христова, а изпълнителите ще бъдат разпределени символично в три песенни отбора. В 1-я отбор ще видим Стефан Димитров, Богдана Карадочева и Васил Найденов, 2-я отбор на Тончо Русев ще бъде представен от Йорданка Христов, Васил Найденов, Ваня Костова и Катя Филипова, а в отбора на Стефан Диомов ще бъдат Тони Димитрова, Ваня Костова и 5-те сезона.
В края на концерта за най-активните и  пеещи зрители ще има изненади, обяви още Стефан Диомов.
Хората, които са ни помогнали в тази нелека професия имат право поне на един концерт, в който аплодисментите да бъдат  само за тях, заяви в края на пресконференцията бургаската певица Тони Димитрова.
Билетите  за концерта ще се продават на касата на ДТ Адриана Будевска /в градинката до Общината/ с цена от 5, 10 и 15 лв. 
Ключови думи: любими, Тончо Русев, Стефан Диомов, бургаска, Диомов, Тони Димитрова, Васил Найденов, Йорданка Христова, Богдана, концерт,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |