В новините
 
14.08.2009 06:31   Новината е видяна 4544 пъти
Цонков замества Нилтон в стартовите 11 на „акулите”

В стартовата 11-орка на „Черноморец-Бургас”  срещу „Локомотив” /Пд/ ще има само една промяна в сравнение с  мача срещу „Черно море”, съобщи на пресконференция мениджърът на „акулите” Красимир Балъков. Цветомир Цонков ще замести Нилтон Кардосо, който изтърпява наказание от 1 среща заради червения картон срещу варненци. Контузени няма, но извън групата отново ще останат Георги Божилов, Георги Чиликов и Дуду, които имат да наваксват в подготовката.

     „Наясно сме, че ни чака изключително тежък  мач. Съперникът е стабилен, добър  отбор, а и идва с нов треньор, което ще доведе до по-силна мотивация  и желание за изява. Освен това ще има самочувствие, защото миналата пролет ни огорчи на нашия стадион, макар че тогава се представихме добре и загубата с 1:3 дойде нещастно. Сега ние трябва да играем по най-разумния начин, за да изпълним целта си, която е само една – победа и 3 точки”, заяви Балъков. Той предупреди, че поражението на „Локомотив” /Пд/ срещу ЦСКА с 0:5 в 1-вия кръг може да подведе всеки, който се довери на резултата. „Не вярвам при нас да се получи българския ефект на подценяването. Мачът в Пловдив можеше да завърши и 3:3, и 4:4”, посочи мениджърът на „акулите”.

     Двубоят „Черноморец-Бургас” – „Локомотив” /Пд/ е последен от 2-рия кръг на първенството в „А” група и ще се играе  на 17 август /понеделник/ от 19 ч на стадион  „Лазур”. Домакинството е второ  поредно за „акулите”, които в 1-вия  кръг надвиха „Черно море” с 2:1.




Ключови думи: Черноморец-Бургас, Балъков, Бургас, футбол, стадион, спорт,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |