В новините
 
14.08.2009 06:37   Новината е видяна 10207 пъти
Кметът Николов се срещна с новия областен управител на Бургас Константин Гребенаров

Кметът  на Община Бургас Димитър Николов  се срещна днес /13 август/ с новоназначения Областен управител на Бургаска област Константин Гребенаров. На срещата присъства още и директорът на ОДП – Бургас Васил Едрев.

     Още в началото на разговора новият областен управител получи от кмета Димитър Николов поздрави и пластика на закрилника на Бургас Свети Николай Чудотворец с пожелания за съвместно и ползотворно сътрудничество за решаване на сериозните проблеми на Бургас и региона.

     Константин  Гребенаров благодари на кмета за добрите пожелания и заяви, че Димитър Николов е първият кмет, който го посещава от встъпването му в новата длъжност.

     В една от основните теми в разговора между тях се превърна започващия само след ден фестивал „Спирит ъф Бургас” /„Духът на Бургас”/. Кметът сподели, че всички хотели, общежития в „Меден Рудник” и стаи под наем в града и най-крайните му квартали – Сарафово и Крайморие са заети заради „Спирит ъф Бургас”.

     „В  момента в Бургас не се усеща наличието на криза, защото хотелите, частните квартири и всички заведения в града са пълни”, заяви Димитър Николов. Той допълни, че от сутринта на всички телефони в Общината, включително и на неговия, са звънели българи и чужденци, за да търсят съдействие за намиране на места за пренощуване.

     Кметът  Николов разказа, че група гръцки граждани от Александруполис, желаещи  да посетят фестивала, са позвънили  на телефона му за съдействие и са заели  последната останала стая.

     По  време на срещата още бяха набелязани важните за Бургас инфраструктурни проекти, каквито са пътният възел Бургас – Созопол – Средец, ремонта на отсечката Сарафово – Бургас, поставянето на нова мантинела по пътя Бургас – Созопол и др. 




Ключови думи: Кмет, Бургас, Димитър Николов, областен управител, Константин Гребенаров, Бургаска област,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |