В новините
 
16.08.2009 19:03   Новината е видяна 5067 пъти
Кметът Димитър Николов прие Слави Трифонов часове преди концерта му

„Бургас е единствения град с толкова богата и разнообразна културна програма”, заяви Слави Трифонов по време на срещата си с кмета на Община Бургас Димитър Николов. На нея още присъстваха Евгени Димитров – Маестрото, бургаският представител в екипа на Слави и негов сценарист Ивайло Вълчев и директорът на общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти” Михаил Куцев.

Популярният водещ и шоумен се поинтересува от развитието, инфраструктурата на града  и състоянието на транспортния трафик. От своя страна кметът Димитър Николов разказа на своя гост за реализираните и за предстоящите проекти в града и допълни, че в момента се изграждат нови детски градини, болница, два басейна, спортна зала и много детски и спортни площадки.

В една от темите на разговора се превърна предстоящия концерт на Слави Трифонов в Бургас. Шоуменът заяви, че ще поднесе на бургазлии един вълнуващ спектакъл, който ще продължи повече от 3 часа и зад който стои екип от 250 човека.

В края на срещата Димитър Николов  покани Слави Трифонов на  „Spirit Of Burgas”, а той на свой ред поздрави кмета на града за провеждането на фестивала и допълни, че групи като „Faith No More” не идват често в България. 




Ключови думи: Бургас, Концерт, Слави Трифонов, Димитър Николов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |