В новините
 
19.08.2009 11:59   Новината е видяна 5875 пъти
Жътва е сега ... Канабис тук, канабис там ...

На 18.08.т.г. около 15.00 ч. по сигнал служители от Районно управление на МВР -  Несебър са извършили проверка на апартамент в частен хотелски комплекс в Слънчев бряг - запад, където в импровизирано помещение, съоръжено с вентилационна система и кварцова светлина, са открити и иззети пет саксии със зелена тревиста маса, реагирала при направения полеви нарко-тест на «канабис». Освен саксиите в две от нощните шкафчета в апартамента се открити общо 31 полиетиленови пликчета със суха зелена тревиста маса, електронна везна и пакетчета с хартия за направа на цигари. Констатирано е, че апартамента е нает от : 25 год. Д.М. от Слънчев бряг - запад и 28 годишния Д.К. от Свети влас. Младежите са задържани със заповед за задържане за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 18.08.т.г. около 21.30 ч. служители от Първо Районно управление на МВР -  Бургас са проверили частен дом, намиращ се на ул. «Цар Калоян», като са установили, че на терасата на апартамента от 25 годишния С.Х. от Бургас се отглеждат пет саксии със засадени в тях стръкове от зелена листна маса, със средна  височина около 2 м., реагирали при направения полеви тест на канабис. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР -  Бургас.

      На 18.08.т.г. около 18.20 ч. служители от Пето Районно управление на МВР -  Бургас са спрели за проверка срещу бл. 32 в к-с «Лазур» л.а «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 24 годишния В.С. от Бургас. С авотомобила са се придвижвали и : 24 год. Н.Р. И 23 год. И.Н., и двамата от Бургас, криминално проявени. При проверката на автомобила е открита кутийка с шест полиетиленови пликчета и кожено портмоне, съдържащи суха зелена тревна маса, реагирала като при направения полеви тест на канабис. Лицата са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР -  Бургас.


Ключови думи: Слънчев бряг, зелена тревиста маса, канабис,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |