В новините
 
21.08.2009 05:40   Новината е видяна 4287 пъти
Георги Божилов влиза в групата за мача в Стара Загора
Отборът на „Черноморец-Бургас” отпътува в  четвъртък следобед с група от 18 футболисти за Стара Загора. В петък  от 18 ч „акулите” гостуват на „Берое”  в мач от 3-тия кръг на „А” група. На клубния автобус, който потегли от стадион „Лазур” точно в 16 ч, не се качи Марсио Нуньо. 

     Португалският халф се възстановява след малък здравословен проблем. Освен него от групата отпадна и защитникът Енис Хайри, който получи лека травма на една от последните тренировки. За пръв път от началото на сезона в групата попадна възстановеният нападател Георги Божилов. Георги Чиликов и Дуду обаче още не са навлезли в нужния игрови ритъм и останаха в Бургас. Пламен Крумов пък продължава индивидуалната си подготовка с надеждата да се присъедини към съотборниците си след две седмици.

     Мениджърът  Красимир Балъков и възпитаниците  му ще отседнат в околностите на Стара Загора. Утре преди обяд е  предвидена лека тренировка за поддържане на тонуса.

     Главен  съдия на мача с „Берое” ще бъде Христо Ристосков от колегията в  Благоевград.

     След  първите два кръга „акулите”  са един от трите отбора с пълен  актив от 6 точки. Другите два са ЦСКА и „Левски”, а беройци са с 3 точки.   




Ключови думи: Стара Загора, акулите, Берое,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |