В новините
 
21.08.2009 14:09   Новината е видяна 3992 пъти
„Акулите” тренираха в деня на мача с „Берое”

 Кратка  тонизираща тренировка направиха тази сутрин играчите на „Черноморец –  Бургас” преди двубоя с „Берое”. Водени от своя наставник Красимир Балъков и неговите помощници, те се разходиха из алеите на старозагорските минерални бани. В края на заниманието играчите вдигнаха темпото и пробягаха няколко километра.

      Всички  в отбора са здрави и очакват двубоя със старозагорския тим, по-късно  днес. След продължително лечение на контузия в тима се завърна Георги Божилов. Наказание от един мач изтърпя Нилтон Кардосо, който също очаква  двубоя с домакините. Поради различни причини в Бургас останаха Марсио Нуньо и Енис Хайри. Дуду и Георги Чиликов пък ще играят в неделя за дублиращия отбор на „акулите”. Очаква се в двубоя с втория тим на „Берое” в Бургас, да вземат участие и други играчи, които не попаднаха в групата за мача днес.

     Условията, които предоставя комплексът, където е отседнал отбора на „Черноморец  – Бургас” са отлични. Играчите имат възможност да почиват, сред китната  планинска  природа и да се концентрират за предстоящия важен двубой.  

     По  предварителна информация на стадиона под Аязмото се очаква да пристигне и група от фенове на „акулите”, които ще поддържат отбора в трудния мач срещу домакините. 




Ключови думи: играчи, Черноморец, Бургас, двубой, отбор, домакини,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |