В новините
 
24.08.2009 15:43   Новината е видяна 4027 пъти
пожар в частен дом, намиращ се в с. Съдиево

 На 24.08.т.г. около 12.30 ч. в Районно управление на МВР - Айтос е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом, намиращ се в с. Съдиево, при който пламъците са обхванали стопански постройки и са се прехвърлили към насрещна къща, обитавана от възрастна трудноподвижна жена.

     Изпратените на място два противопожарни автомобила с четирима огнеборци от Айтоската противопожарна служба са констатирали, че поради високата скорост на вятъра и ниското налягане на водата в с. Съдиево, пожарогасителните мероприятия са затруднени, а селото е заплашено от опожаряване. Спешно са сигнализирали в Областна дирекция на МВР - Бургас, като по лично разпореждане на Директорът - Комисар Васил Едрев към мястото на инцидента са се отправили два противопожарни екипа от бургаската районна служба.

     Районът около двете огнища на пожара своевременно е отцепен, като координирането на гасителните действия, в които с подръчни средства се е включило и местното население, е поето от Директорът на Областна дирекция на МВР - Бургас - Комисар Васил Едрев.

     Три часа след възникване на първите пламъци, огънят е овладян, но къщата на 74 годишната Пенка Андоноа от с. Съдиево изцяло е изпепелена. Опожарен е и задния двор със селскостопански постройки на частен дом, намиращ се на горна улица, откъдето по наблюдения на специалисти са се прехвърлили и първите искри.

     Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.




Ключови думи: пожар, Съдиево, постройки, противопожарни, Областна дирекция,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |