В новините
 
24.08.2009 15:50   Новината е видяна 3349 пъти
ДЕТСКИ КАРНАВАЛ
На 25 август 2009 г. от 11.30 часа в Комплекс за социални услуги за деца и семейства-Община Бургас, звено „Център за обществена подкрепа” ще се проведе „ДЕТСКИ КАРНАВАЛ” с децата в риск, клиенти на звена „Център за работа с деца на улицата” и „Център за обществена подкрепа”.

      Детският карнавал е плод на детското творчество, провокирано чрез множество импровизации, хрумвания и синтезиран детски социален опит в рамките на ателието по изкуство създадено в Център за работа с деца на улицата. Костюмите за карнавала са изработени от самите деца с помощта на арт-педагога Яна Искрова. Тези деца,  не са по-различни от всички онези, които живеят в благоприятна семейна среда. Някои от тях сме свикнали да  виждаме на улицата с протегната ръка. Приемете събитието като протегната от децата ръка, в която те очакват да видят разбиране, поощрение и  доверие.

      През месец юли 2009 г. в Център за работа с деца на улицата са ползвали социална услуга 16 деца, а в Център за обществена подкрепа 100 деца и техните семейства.




Ключови думи: карнавал, деца, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |