В новините
 
24.08.2009 16:00   Новината е видяна 11548 пъти
Завършват предсрочно спортната зала в „Меден рудник”

Кметът на община Бургас Димитър Николов е получил уверения, че спортната зала в „Меден рудник” ще бъде завършена в края на септември или началото на октомври. Първа копка за строителство на обекта бе направена на 28 април, а срокът за изпълнение бе 210 дни.

Заради добрата организация и ползотворното партньорство между общинска администрация и фирмата - изпълнител стана ясно, че залата ще бъде завършена предсрочно и още наесен жителите на „Меден рудник” ще могат да тренират и спортуват в нея.

Проектът се реализира чрез публично-частно партньорство между "Билла" и Община Бургас. Срещу отстъпено право на строеж на супермаркет, търговската верига се ангажира да построи и предостави на Общината спортно-тренировъчен комплекс на две нива, с разгъната застроена площ от 2585 кв.м. и обслужващ паркинг.

В новата зала ще се практикуват спортовете волейбол, баскетбол, хандбал, художествена гимнастика, борба, бокс, вдигане на тежести, минифутбол и др. Тя ще разполага със 150 седящи места.

Нова спортна зала в Бургас не е строена през последните 25 години. 




Ключови думи: Бургас, зала, Меден рудник,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |