В новините
 
25.08.2009 20:37   Новината е видяна 5911 пъти
Детски карнавал в Комплекса за социални услуги за деца и семейства

Детски карнавал с участието на възпитаници от звената „Център за работа с деца на улицата” и „Център за обществена подкрепа” се проведе днес в Комплекса за социални услуги за деца и семейства. Близо 30 деца в риск - клиенти на двете звена се превъплатиха в приказни и филмови герои, показвайки дебрите на детското творчество, импровизации и хрумвания.

Синтезираният детски социален опит бе представен в рамките на ателието по изкуство, създадено в Център за работа с деца на улицата, като костюмите за карнавала, бяха изработени от самите малчугани с помощта на арт-педагога Яна Искрова. През месец юли 2009 г. в Център за работа с деца на улицата са ползвали социална услуга 16 деца, а в Център за обществена подкрепа 100 деца и техните семейства.

Гости на тържеството бяха : зам. кмета по образование и култура - г-жа Йорданка Ананиева, Директорът на Социални гриже - г-н Вълчо Вълчев, отдел «Закрила на детето» - г-жа Елена Инджова и инспекторът по превенция към ОДМВР - Бургас - г-жа Цветелина Рандева.




Ключови думи: Център, деца, карнавал в Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |