В новините
 
26.08.2009 19:32   Новината е видяна 4415 пъти
Двама от футболистите на „Черноморец – Бургас”, които през последните дни имаха здравословни проблеми, вече са възстановени.

Двама от футболистите на „Черноморец –  Бургас”, които през последните дни  имаха здравословни проблеми, вече са възстановени.

      Марсио  Нуньо, който пропусна последния  шампионатен мач срещу „Берое”, вече тренира наравно със съотборниците си. Според лекаря на тима д-р Росен Харизанов, футболистът има всички шансове да играе в края на седмицата срещу новака „Спортист” Своге. Сърцатият футболист е твърд титуляр в схемата на Красимир Балъков в средата на терена и ако на тестовете се представи добре, той със сигурност ще попадне в групата за мача.

      Матиас  Морис тренира днес наравно с  останалите футболисти на „акулите”. Болките в кръста, които го измъчваха, след мача с „Берое” отшумяха и той тренира на пълни обороти. За него важи същото както и за Марсио,  като тестовете в петък - ден преди мача, ще дадат отговор на въпроса, дали Морис ще бъде на разположение на Красимир Балъков за предстоящия двубой.

      Единствено  Енис Хайри не тренира днес, поради болки в коляното. Защитникът се възстановява по график, като най-вероятно ще бъде готов за игра след прекъсването на шампионата.

      В четвъртък от 12.00 часа в конферентната  зала на стадион „Лазур” Красимир Балъков ще даде редовната си пресконференция преди двубой от  първенството. Той ще запознае медиите освен с подготовката на отбора за предстоящия шампионатен сблъсък, така също с някои нововъведения, които ще станат факт на стадион „Лазур” до края на седмицата.

     Тази  вечер той ще бъде гост на наша спортна телевизия и ще коментира двубоя от последния предварителен кръг на шампионската лига между отборите на „Фиорентина” и един от тимовете където е играл,  „Спортинг” Лисабон. 




Ключови думи: футбол, шампионат, Красимир Балъков, стадион, Лазур,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |