В новините
 
26.08.2009 19:56   Новината е видяна 3459 пъти
Разразилият се около 10.45 ч. днес силен пожар в района между курортите «Свети Влас» и «Елените» вече е локализиран
   Разразилият се около 10.45 ч. днес силен пожар в района между курортите «Свети Влас» и «Елените» вече е локализиран, съобщават намиращите се на мястото на инцидента огнеборци. Два от противопожарните автомобили от Бургас, изпратени за съдействие на несебърските си колеги, са отпътували в посока областния център.

      По последни данни запалването от сухи треви се е пренесло върху боров масив, като от огнената стихия са засегнати около 300 дка. Причините за бързото разпространение на огъня са : силния вятър и голямото засушаване. На мястото на инцидента, непосредствено след получаване на сигнала са пристигнали три противопожарни автомобила от Несебър, като малко пъ-късно е поискано съдействие от пожарната в Бургас, откъдето са изпратени още два автомобила. Един автомобил е пристигнал и от Обзор, като дейността на огнеборците е подпомогната и от три водоноски. В гасителните дейности са се включили общо 45 огнеборци, 25 полицейски служители, 15 служители от Държавна дивечовъдна станция - Несебър и петима служители от Община Несебър.

      Поради голямото задимяване пътят между Свети Влас и Елените бе затворен за движение от 11.30 ч., но към момента трафикът вече е възстановен, съобщи Началникът на Районно управелние на МВР - Несебър - Стайко Манев. Причините за инцидента, както и стойността на причинените щети са в процес на изясняване.




Ключови думи: Бургас, Несебър, Пожар, Свети Влас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |