В новините
 
01.09.2009 08:27   Новината е видяна 3882 пъти
Нови 151 луксозни седалки на „Лазур”

 Нови 151 луксозни кожени седалки в тъмносин цвят бяха монтирани на стадион „Лазур”. Те са разположени на централната  трибуна и подменят сгъваемите пластмасови приспособления за сядане. Новите седалки са немско производство както суперлуксозните „Рекаро”, които дойдоха от Щутгарт на „Лазур” преди месец.

     До  края на седмицата в Бургас ще пристигнат още 150 кожени седалки. Тяхното монтиране напълно ще оформи новия съвременен вид на централната трибуна. Седалките са номерирани за улеснение на ВИП - гостите, които идват на  мачовете.

     Цялостното  оформяне на централната трибуна е поредната крачка в доближаването на стадиона в Бургас към стандартите на развитите европейски държави. След извършването на поредните нововъведения с право може да се каже, че стадиона в Бургас отговаря на всички изисквания на европейската централа за провеждането на международни срещи от най-висок ранг, а по своята визия и удобствата, които предлага за зрителите, той си съперничи с най-новите и модерни спортни комплекси в Европа.

Съвсем  скоро на „Лазур” ще отвори врати и нов магазин за фенове на „Черноморец - Бургас”. Обектът ще заеме мястото на ротондата в западния край на стадиона, близо до каса №1 за билети и над блок 20, където сяда агитката на „акулите”.

Сега предстои да бъдат хвърлени максимум усилия за възможно най-бързото пускане на фен магазина в действие. Откриването не търпи отлагане, защото интересът към фен артикулите расте с всеки изминал ден.    Стотици са запалените по футбола бургазлии, които звънят на стадиона, за да разберат кога ще могат да си закупят клубни аксесоари. 

Във фен магазина на стадиона ще се продават фланелки на „Черноморец - Бургас”, шалчета, шапки, топки и други артикули. Същите стоки вече се предлагат на специален щанд във фоайето на официалния вход на стадион „Лазур”.




Ключови думи: кожени седалки, стадион Лазур, Лазур, Бургас, стадион, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |