В новините
 
02.09.2009 10:23   Новината е видяна 4419 пъти
Във връзка с осъщественото в ранните днешни часове убийство на 26 годишен мъж от Стара Загора, са задържани четирима души

Във връзка с осъщественото в ранните днешни часове убийство на 26 годишен мъж от Стара Загора, са задържани четирима души, съобщи Директорът на Областна дирекция на МВР - Бургас - Комисар Васил Едрев, който е на мястото на инцидента. Съпричастността на всеки един от задържаните към извършеното криминалното деяние се уточнява, като процесуално-следствените действия, предприети от служителите на сектор «Криминална полиция» към ОДМВР - Бургас, в това число обиски, претъсвания и изземвания от домовете на задържаните, продължават и към момента. По първоначални данни двама от задържаните са от Приморско, а двама от Бургас.

     Комисар Едрев оповести, че сигнала за настъпилия с 26 годишния старозагорец инцидент е получен около 01.53 ч. в Районно управление на МВР Приморско от Центъра за спешна медицинска помощ в града. Лекарите са алармирали, че медицинска помощ е потърсил млад мъж с прободна рана в областта на бедрото и обилна кръвозагуба, застрашаваща живота му. Пострадалият е докаран от негов приятел - 19 годишен младеж от Китен, по думите на който нараняването е настъпило в следствие на пререкание, прерастнало в сбиване с група непознати младежи в района до бирария «Ралица» в Китен около 01.30 ч. на 02.09.т.г.

     Въпреки оказаната лекарска помощ потърпевшия старозагорец е починал, като вероятната причина за смъртта е обилната кръвозагуба.

      Към момента работата по установяването на свидетели на инцидента и установяване на мотивите за извършеното престъпление продължава.





Ключови думи: убийство, Комисар, задържани, старозагорец, медицинска помощ,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |