В новините
 
06.09.2009 16:41   Новината е видяна 4125 пъти
С венци и цветя Бургас почете Съединението и паметта на загиналите

С едноминутно мълчание в памет  на загиналите при трагичния инцидент в Македония българи започна  ритуала по поднасяне на венци  и цветя в Бургас по повод 124 години от Съединението на България. Церемонията се състоя на Паметника на българския воин пред Военния клуб в града.
Венци и цветя бяха поднесени от името на кмета на Община Бургас Димитър Николов, от Областния управител Константин Гребенаров, председателя на Общинския съвет Снежина Маджарова, почетния консул на Република Грузия, директора на Областна дирекция на МВР – Бургас главен инспектор Милен Димитров и Военноморска база – Бургас.
Почит към паметта и подвига на героите, паднали за Съединението на Княжество България и Източна Румелия отдадоха още депутати, общински съветници, представители на политически партии, родолюбиви организации и сдружения, и признателни граждани.
Ритуалът  по поднасяне на венци и цветя в Бургас завърши с военни почести и поклон пред великото дело на отдалите живота си за Съединението на България.
Ключови думи: поднасяне венци, цветя, Бургас, Съединението, България,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |