В новините
 
06.09.2009 17:38   Новината е видяна 3642 пъти
DJ Balthazar на второ турне в САЩ
След като през януари тази година DJ Balthazar (Renesanz) вече направи дебюта си в Северна Америка, едва 8 месеца по-късно той отново стяга куфарите за мини турне в САЩ.
 
Презокеанската му обиколка ще продължи от 9 до 13 септември и този път в нея са включени 4 участия в Чикаго, Лос Анджелис и Лас Вегас. Популярният български диджей ще се изяви в един от най-нашумелите холивудски нощни клубове – Cabana Club Hollywood, в Лас Вегас ще свири в café Soleil, а в Чикаго ще пуска музика на вечерно парти на басейна на Aloft hotel и в клуб NV Penthouse.
 
По време на визитата си отвъд океана DJ Balthazar ще се срещне и със своите тамошни партньори от West Vibe Publishing, с които през януари подписа договор в Лос Анджелис, и които са включили в каталога си всички негови съвместни парчета с JackRock. Творчеството на двамата родни диджеи се предлага на холивудските студиа за използване във филми, телевизионни реклами, видеоигри и др.
 
Няколко дни след завръщането си от САЩ DJ Balthazar пък ще замине за Гиза, Египет, където ще участва на голям фестивал по случай ислямския празник Рамазан, а на 26 септември ще се изяви на откриващото парти на обновения варненски клуб Comics.




Ключови думи: След като през януари тази година DJ Balthazar (Renesanz) вече направи дебюта си в Северна Америка, едва 8 месеца по-късно той отново стяга куфарите за мини турне в САЩ. Презокеанската му обиколка ще продължи от 9 до 13 септември и този път в нея са включени 4 участия в Чикаго, Лос Анджелис и Лас Вегас. Популярният български диджей ще се изяви в един от най-нашумелите холивудски нощни клубове – Cabana Club Hollywood, в Лас Вегас ще свири в café Soleil, а в Чикаго ще пуска музика на вечерно парти на басейна на Aloft hotel и в клуб NV Penthouse. По време на визитата си отвъд океана DJ Balthazar ще се срещне и със своите тамошни партньори от West Vibe Publishing, с които през януари подписа договор в Лос Анджелис, и които са включили в каталога си всички негови съвместни парчета с JackRock. Творчеството на двамата родни диджеи се предлага на холивудските студиа за използване във филми, телевизионни реклами, видеоигри и др. Няколко дни след завръщането си от САЩ DJ Balthazar пък ще замине за Гиза, Египет, където ще участва на голям фестивал по случай ислямския празник Рамазан, а на 26 септември ще се изяви на откриващото парти на обновения варненски клуб Comics.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |