В новините
 
11.09.2009 13:45   Новината е видяна 8385 пъти
Баба Цоцолана и Патилан Чочко ще открият учебната година в Бургас Плаза Мол

Търговският център организира празничен ден за всички ученици

На 13 септември 2009 г. (неделя) в Бургас Плаза Мол ще бъде истински празник за всички ученици и техните родители. Празничната програма по повод първия учебен ден ще започне в 11.00 часа и ще продължи до ранния следобед. Водещи на веселбата ще са героите от любимата на децата книжка “Патиланско царство.” Известната актриса Сашка Братанова ще влезе в ролята на Баба Цоцолана и ще  забавлява всички посетители и гости на Бургас Плаза Мол, заедно с Патилан Чочко.

Празника за учениците ще започне с модно дефиле на победителите от конкурса Мини Мис и Мистър Бургас, които ще представят есените колекции на търговските вериги в мола. Сред тях са някои от водещите марки, предлагащи дрехи за деца - Carnival Kids, Mothercare, Deichmann, Kolev & Kolev. След ревюто на сцената в Бургас Плаза Мол ще се качат уникалните танцьори от Dance BG, които ще покажат най-доброто от хип-хопа и ще проведат открит урок за всички желаещи.

Организаторите са подготвили още много игри, състезания, изненади и награди за учениците. Както на всеки празник за участниците в игрите ще има много подаръци за първия учебен ден, осигурени от Карфур, DM, Benetton, Jou Jou, Fuji, Subra, Valentino chocolate house, Kolev & Kolev.

В края на забавната програма ще бъдат изтеглени имената на победителите от училищната томбола на Бургас Плаза Мол. Голямата награда е осигурена от Fuji.






Ключови думи: Баба Цоцолана, Патилан, Бургас Плаза, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |