В новините
 
13.09.2009 10:32   Новината е видяна 4487 пъти
„Черноморец – Бургас” изкара от релси мездренския „Локомотив”

„Черноморец – Бургас” изкара от релси „Локомотив” /Мз/, като го разгроми на неговия стадион  с 5:0 в мач от петия кръг на първенството в „А” група. Домакините бяха с нулев актив и спешно се нуждаеха от точки, но „акулите” не им оставиха никакви шансове. Още в четвъртата минута Мартин Тошев откри резултата след силен удар от границите на наказателното поле. Само липсата на късмет и някои спорни решения на съдията Вихрен Манев лишиха „Черноморец” от втори гол до почивката.


      След  нея обаче бургазлии се развихриха и се превърнаха в пълновластни господари  на терена. Току-що влезлият Костадин Дяков  удвои в 47-та минута, а десет минути по-късно капитанът Траян Дянков лиши мача от интрига с трети гол, след корнер. 


      „Железничарите” съвсем свалиха гарда и инкасираха още две попадения до края. В  техен автор се превърна Адалтон  Дуду, който се включи отлично като резерва. Бразилецът се разписа в 82-та минута с красив прехвърлящ удар и в 90-та след страхотен изстрел от 20 метра. 


     Бургаската  чета на мениджъра Красимир Балъков  продължава без загуба в първенството на „А” група, и след петия кръг има 13 точки – от 4 победи и едно реми. 


      В следващият, шести, кръг „акулите”  приемат „Пирин” на стадион „Лазур”, на 19 септември от 18:00 часа.





Ключови думи: стадион, futbol, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |