В новините
 
17.09.2009 19:42   Новината е видяна 4328 пъти
Красимир Балъков: „Очаквам „Денят на отворените врати” да се превърне в истински празник за децата на Бургас”

Това  заяви мениджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков по повод Деня на отворените врати, който ще се проведе тази неделя от 10 часа на стадион „Лазур”.  Той сподели, че най-малко 16 футболисти ще вземат участие в игрите с децата. Те ще бъдат разпределени на четири импровизирани игрища на официалния терен на стадиона, и там ще се провеждат футболните срещи и специалните тренировки, в които ще участват малчуганите.
Освен това всички останали футболисти ще дават  автографи в специално подготвен  павилион на стадиона. Талисманът на отбора акулата „Шарки” ще се снима с всяко дете, като за участниците има подготвени много приятни изненади. Радостното е че и много фирми са пожелали да се включат в Деня на отворените врати, за да бъде празника за децата и техните родители още по-пълен.
Красимир  Балъков дори се пошегува, че в игрите може да се включат и някои „пораснали”  деца имайки предвид родителите, на които им се играе футбол. Той  си пожела и изрази надеждата, тази инициатива да не дели привържениците на футбола в града, а да ги сплоти в името на бъдещето ни  - децата на Бургас.
В края „магическият халф”  благодари на медиите за позитивното  отразяване на предстоящото събитие  и покани всички в неделя  на стадиона.




Ключови думи: Черноморец – Бургас, Красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |