В новините
 
18.09.2009 06:14   Новината е видяна 11298 пъти
Общинско радио ще излъчва пряко сесиите на местния парламент
Общинско радио Бургас ще излъчва по кабел и on-line общинските сесии от новото място на провеждането им – сградата на Областна администрация. Първото излъчване ще бъде от октомврийското заседание, което в интернет ще може да бъде слушано чрез сайта на Община Бургас – www.burgas.bg (достъпът става чрез клик върху банера на Общинско радио).
Придобиването на Радиовъзела от предишния му собственик „БТК” АД и преместването на техниката в предоставено от Общината помещение, доведе до временно прекъсване на излъчването през периода от 08.07. до 16.08.2009 г.  От втората половина на август Общинско радио Бургас – Радиоцентърът, обединен с Радиовъзела - възобнови излъчването на програмата си, а от 07.09. и техническата поддръжка на кабелната мрежа.
Програмата на радиото претърпя промяна – съществуващите рубрики „Пътят към храма”, „Световни бургазлии”, „Актуално”, се допълниха с авторските: „Народен календар” и „Младите” на Красимира Тодорова, обзорно-коментарната рубрика „Моите десет минути” на Слави Томов, познавателната радио-игра „Опознай родния си край”. 
През месец ноември предстои да стартира абонаментната кампания за радиофикация, като заплатилите таксата за радиоточка до края на годината ползват 10% отстъпка, а право на техническа поддръжка ще имат само удостоверилите абонамента си с представен документ. Препоръчително е, преди заявяване на нов абонамент или в случай на съществуващ проблем в кабелната мрежа, желаещите първо да проверят на тел. 056 / 813-765  каква е техническата възможност за радиофикация на техния адрес.




Ключови думи: Общинско радио, Бургас, Радиовъзел,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |