В новините
 
18.09.2009 13:08   Новината е видяна 4567 пъти
Юношите на „Черноморец” започнаха в зоната с победа

Първият отбор на „Черноморец-Бургас” започна  зоналното първенство за юноши старша възраст с очаквана победа. В 1-вия  кръг възпитаниците на треньорския  тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев се наложиха като гости над „Созопол”  с 2:1. В този мач шанс за изява получиха повече от резервите в състава на родените през 1991 и 1992 г.

     И двата гола за младите „акули”  в Созопол вкара Константин Янов. Дузина пропуски от стопроцентови положения  лишиха гостите от по-убедителна победа.

     Мачът на втората юношеска формация на „Черноморец-Бургас” в зоналната група срещу „Нефтохимик” беше отложен за 28 септември. В останалите срещи от 1-вия кръг се получиха следните резултати: „Черноморец-Поморие” – „Сливен” 0:7, „Несебър” – „Странджа-Металург” 20:0, „Берое” – „Тунджа” /Яб/ 4:0, „Равда” почива. Следващият, 2-ри, кръг е на 24 септември.

     Областните  първенства за деца и юноши младша възраст започват на 26 септември, а  за подготвителните групи – ден  по-късно.




Ключови думи: Черноморец-Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |