В новините
 
20.09.2009 14:28   Новината е видяна 9148 пъти
Убийство в Меден Рудник

На 20.09.т.г. около 13.15 ч. в Областна дирекция на МВР - Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент на кръсотвището за бл. 410 в к-с «Меден Рудник» в Бургас между четирима младежи, придвижващи се с л.а. «Ауди А 4», с бургаска регистрация / пътуващо от комплекса в посока Центъра на Бургас/ и мотоциклетист, управлявал «Хонда варадеро», с бургаска регистрация / пътуващ в противоположната пътна лента/.

     Спречкването е възникнало вероятно поради нарушение на правилата за пътна безопасност в района на кръстовището. По първоначални данни групата младежи е слязла от автомобила и е заобградила моториста с цел да се саморазправи с него, в резултат на което той е извадил законно притежаван боен пистолет «Глог» и е произвел няколко изстрела към най-близкостоящия младеж. В резултат на прострелването младежът е загинал.

     Установено е, че това е : 24 годишния Калоян Стоянчов от Бургас. Прострелялият го мъж е 39 годишния П.Л. от Бургас, бивш служител на МВР, напуснал системата през 1993 година.

     Припомняме, че Калоян Стоянчов / познат с прякора «Големия Риж» / участва в стрелбата пред интерхотел «България» на 1 април 2007 г. Тогава той и негов приятел, заради стар скандал в дискотека, нападнаха с ножове други трима младежи, които им отвърнаха със стрелба в центъра на града.

     Към момента огледа на местопроизшествието продължава - предстои извършването на аутопсия. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас.  




Ключови думи: Бургас, младежи, бургаска регистрация, Калоян Стоянчов, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |