В новините
 
05.10.2009 22:02   Новината е видяна 5352 пъти
В катастрофа тази вечер загина Иван Славов - драматург на Бургаския театър, бивш директор на Сливенския театър и член на Гражданското сдружение на ГЕРБ – Бургас
На  05.09.т.г. около 15.20 ч. по пътя София - Бургас на около 15 км. западно от Карнобат възниква пътен инцидент, при който загива Иван Славов - драматург на Бургаския театър, бивш директор на Сливенския театър и член на Гражданското сдружение на ГЕРБ – Бургас.

     По  първоначални данни по пътя към Бургас са се движили : л.а. Сеат инка”, със  софийска регистрация, управляван от 23 годишната Н.С. от Бургас и л.а. “Рето меган”, със софийска регистрация, управляван от 58 годишния Иван Славов от София. Според очевидец водачът на л.а. “Сеат” е подал светлинен сигнал за «изпреварване», като движещия се след него л.а. «Рено» също е предприел «изпреварване». В резултат на паралелната маневра двата автомобила са се ударили, като л.а. «Рено» е напуснал пътното платно в ляво по посока на движението и след удар в крайпътно дърво, се е преобърнал нееднократно в канавката. Л.а. «Сеат» също е напуснал пътното плато, но в дясно по посока на движението.

     В следствие на ПТП Иван Славов е загинал. Към момента предстои разпит на свидетели на инцидента, както и назначаване на авто-техническа експертиза. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Карнобат.




Ключови думи: Бургас, Иван Славов, каастрофа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |