В новините
 
07.10.2009 12:14   Новината е видяна 5095 пъти
Инциденти с мотори

На 06.10.т.г. около 13.10 ч. на ул. «Славянска» № 48 в Айтос, пред склад за хранителни стоки, възниква ПТП между : мотоциклет «Ямаха», 600 куб. см, с бургаска регистрация, управляван от 22 год. Ж.Ж. от Айтос и л.а. «Фолксваген Голф», с хасковска регистрация, управляван от 48 годишната М.Г. от Бургас. От инцидента на място е загинал мотоциклетиста. Причини за ПТП : водачът на мотоциклета се е движил с несъобразена скорост в населено място, като с посока кръговото кръстовище към Бургас, е предприел неправилно изпреварване при наличие на пътна маркировка, навлязъл е в насрещна пътна лента и се е блъснал челно в движещия се там в посока към Карнобат л.а. «Фолксваген».

      На 06.10.т.г. около 00.05 ч. на ул. «Лилия» до дом №16 в с. Лозенец, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира мотопед «Ямаха», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. Ж.К. от с. Лозенец. Водачът е получил фрактура на главата, като е откаран в бургаската болница.

 





Ключови думи: Ямаха, бургаска регистрация, несъобразена скорост,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |