В новините
 
08.10.2009 09:22   Новината е видяна 5813 пъти
Информационната система за български предприятия (BEIS) навършва 12 години

Информационната система за българските предприятия BEIS е представена за първи път на 8 октомври 1997 г. като неразделна част от мащабната програма на Българска стопанска камара за подпомагане и популяризиране дейността на българския бизнес. За 12 години BEIS се утвърди като един независим, надежден и ефективен източник на структурирана информация за водещите повече от 35 000 български фирми – основна дейност, произвеждани продукти и услуги, финансови показатели, управление и свързаност с други фирми, избрана информация за дейността им от национални и регионални периодични издания. Информацията се поддържа на български и английски език и се актуализира ежедневно.
Проектът е разработка на екип от специалисти на БИК Капиталов пазар ЕООД - дъщерно дружество на Българска Стопанска Камара.
В последните години усилията на екипа са насочени в разработка на услуги за по-добро и атрактивно представяне на фирмите и подпомагане на техните усилия за привличане на нови български и чуждестранни партньори. Фирмите вече могат да разширят своето представяне с информация за дейността си, да представят подробно произвежданите от тях продукти, да включат всички свои офиси и магазини в страната, да добавят конкретни промоционални оферти. Екипът на Информационната система за българските предприятия (BEIS) се грижи тази информация да стане лесно и бързо откриваема както в самата система и пред аудиторията на ежедневното електронно издание на Българска Стопанска Камара, така и чрез най-популярните търсещи машини в Интернет.
Вярваме, че BEIS ще продължи да бъде ценен помощник на българските фирми в търсенето и  осъществяването на бизнес партньорства без граници.






Ключови думи: Информационна система, български предприятия, информация, български фирми,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |