В новините
 
09.10.2009 07:12   Новината е видяна 8721 пъти
благотворителен търг по случай европейския ден за пътна безопасност. Мероприятието ще се проведе под мотото „Преминавам на зелено”.

На 13 октомври 2009г. от 17:00 часа в  шоурума  на „Спекта Ауто” OOД - официален дилър на Toyota за Бургас, ще се проведе благотворителен търг по случай европейския ден за пътна безопасност. Мероприятието ще се проведе под мотото „Преминавам на зелено”. На коктейла ще присъстват известни имена от политиката, бизнеса и медийните среди.

  Отправя се апел към децата в училищата, намиращи се на територията на град Бургас, с художествени творби - рисунки, да предупредят съучениците и приятелите си за опасностите, които дебнат пешеходците, пътниците и велосипедистите на пътя и да споделят как си представят улиците и пътищата, по които ще могат да се движат безопасно. Всички деца ще получат грамота за участие в конкурса на „Спекта Ауто”, а тези, представили най-оригинални рисунки, ще бъдат наградени по време на събитието. 

     Журито, което ще оценява детските творби ще е в състав Диана Саватева –  в. „24 часа”, Веселин Пренеров – “Канал 0 - RN mediagroup”,  Краси Калудов – радио „Дарик”, Силвия Шатърова – в. „Черноморски фар”. Председател на журито ще е Георги Динев – член на съюза на българските художници. Участвал е в редица национални и международни изложби. Негови кapтини се намират в галерии и частни колекции в България, Германия, Франция, Швеция, Италия, Русия, Белгия и САЩ. 

     Ценителите  на изобразителното изкуство и поддръжниците  на идеята за превенция на пътните  произшествия ще имат възможност да  участват в благотворителното наддаване  за детските художествени творби. Средствата от тях ще се използват за оборудване на кабинетите по пътна безопасност, в някои от училищата в Бургас.   

     Експозицията  на творбите на младите художници  ще бъде изложена в шоурума на „Спекта  Ауто” в продължение на седмица. Освен благотворителен търг на коктейла ще бъде представен новият хибриден модел на Toyota - Prius. 

     Новият автомобил е пълен хибрид, който ви позволява да се движите само с помоща на електромотор без да изразходвате капка гориво или да замърсявате околната среда, за разлика от леките хибриди, ползващи електромотор единствено, за да увеличат мощността на бензиновия двигател.




Ключови думи: шоурум, Спекта Ауто, Бургас, благотворителен търг, коктейл, художествени творби, рисунки,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |