В новините
 
12.10.2009 08:04   Новината е видяна 4629 пъти
МВР наложи на Порточанов забрана за напускане на страната

Органите  на ОД на МВР - Бургас издадоха забрана за напускане на страната на Христо Порточанов. Ограничителната мярка за почетния гражданин на Бургас е наложена по искане на съдия изпълнител.

В началото на 2009 г. ПФК „Нафтекс” АД образува изпълнително дело срещу бившия си почетен президент. Изпълнителният лист е издаден на клуба по дело, в което Порточанов е осъден да върне част от възнагражденията, получени от него до 2004 г., когато бе освободен като изпълнителен директор.

     Забраната за напускане на страната е наложена на Порточанов за неизпълнение на задължението да върне на „Нафтекс” почти 800 000.00 лв – „трудови” възнаграждения в размер на 529 142.47 лв, законната лихва върху тази сума от 04.10.2006 год., която към днешна дата е 226 203.85 лв, както и разноски в размер на 41 383.36 лв.

     Преди да пристъпи към тази мярка, съдебният изпълнител е поканил бившият шеф на футболния клуб да погаси доброволно задълженията си. Длъжникът по изпълнителното дело обаче не е предприел никакви действия за уреждане на дълга си и нито е представил обезпечение, нито е поискал разсрочване на плащането.

Ключови думи: Бургас, Нафтекс, Порточанов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |