В новините
 
16.10.2009 15:31   Новината е видяна 4952 пъти
ПРЕДПРЕМИЕРА НА НАЙ-НОВАТА КНИГА НА КЕВОРК КЕВОРКЯН В „ГОРЕЩО”

Тази събота 17 октомври от 22:20 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Кеворк Кеворкян. Повод за интервюто е новата му книга „Тайните на телевизията”, която излиза на 21 октомври. Няколко дни по-рано специално за зрителите на „Горещо” Кеворк Кеворкян лично споделя мнението си за известните лица от малкия екран, за съвременните медийни „явления”, за отношенията политика-медии, за Царя и имотите му...

В студиото на „Горещо” Кеворк Кеворкян прави забележителни коментари за много телевизионни водещи и репортери като не спестява и най-критичните си забележки. „Водещите са една сложна смес, в която преобладават комплексите и несигурността.” – твърди в книгата си той. Според него е недомислица телевизията да се нарича „четвърта власт”, защото „хлябът, който ядат телевизионните работници е доста по различен от този, който ядат политиците”. В книгата си той пише, че „не можеш да подтичваш след всяка власт, непрекъснато да правиш медийни масажи и да претендираш, че си четвърта власт.”

Кеворк  Кеворкян отправя особено критични бележки и към Симеон Сакскобургготски: „Аз пиша доста остро за него, но ми се струва, че дори това е малко!... Това е голямо крушение – сега всичко се съсредоточава около някакви гори, някакви имоти, някакви нотариални актове, някакви сделки, а една част от българската история потъва!”

Кеворк  Кеворкян разкрива каква е причината книгата да излезе с вестник „Шоу”, а не с вестник „Уикенд”, както бе обявено по-рано. В новата си книга той споделя и мнението си за водещата на „Горещо” Венета Райкова – Георгиева. Той я определя като „луксозния погребален агент на някои измислени звезди” и признава, че единственото, което го дразни у нея е гласът й.

Има ли храбреци в българските телевизии и защо „отвореният телефон” е ужасно нещо? Кои са законите на К.К. и кой е най-големият враг на телевизионните журналисти? И още – за „бюрековщината”, за „сезонните дупедавци”, за съвременните „поцелуйковци” и за „телевизионния Алцхаймер”.
Ключови думи: студио, Горещо, Кеворк, книга, Кеворкян, медийни, вестник,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |