В новините
 
17.10.2009 21:31   Новината е видяна 4847 пъти
„Черноморец – Бургас” тренира на колела след победата над Сливен с 1:0

 Красимир  Балъков отново реши да разнообрази  денят за възстановяване в отбора, след победата над Сливен с 1:0. Футболистите извадиха велосипедите точно в десет сутринта и се отправиха към морската градина на Бургас, където в продължение на един час въртяха педалите по крайбрежната алея. Спортуващите в парка и минувачите спонтанно аплодираха „футболистите на колела”, не бяха редки и възгласите „Браво акули”! 

      Голмайсторът  Пламен Крумов се чувства отлично  след тежкия двубой, въпреки че изигра повече от 70 минути на тежкия терен  в Сливен. Той пропусна повече от 7 месеца и почти сезон и половина от футболното ни първенство, поради сериозната травма, която получи през пролетта. Сега обаче състезателят се намира в отлична кондиция и със сигурност ще помогне много на съотборниците си в оставащите тежки мачове до края на полусезона.

      С травми след мача вчера са двама от футболистите на отбора. Адриан Фернандес е с контузия на глезена и ще носи специална шина в продължение на седем дни. Още по време на двубоя вчера, играчът направи рентгенова снимка, която показа че травмата му не е тежка, но ще изисква поне седмица възстановяване. С проблеми от сблъсъка с противников състезател още в началото на двубоя е и асистиралият за гола Дуду, но неговата травма не е сериозна и той няма да има проблеми да играе в следващия двубой с „Ботев” Пловдив.

      Останалите  футболисти, които лекуват различни контузии са значително по-добре. Енис Хайри, Ектор Гонзалес и Нилтон Кардозо започнаха нормални тренировки и се очаква да нямат проблеми за следващия двубой идната събота. Николай Кръстев през седмицата ще свали обездвижващата шина от рамото си и също ще започне да тренира с колегите си. Той обаче ще пропусне следващите два мача, докато рамото му не заздравее напълно и няма никаква опасност за играча от единоборствата по време на срещите.

      След  сутрешната тренировка играчите получиха два дни почивка. Следващото занимание  на отбора ще бъде в понеделник следобед.   




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |