В новините
 
20.10.2009 18:22   Новината е видяна 3590 пъти
хроника на разкритите престъпления на територията на Бургаска област - 19.октомври,2009
На 18.10.т.г. служители от Районно управление на МВР - Сунгурларе са установили извършителят на кражбата на хранителни продукти и радиокасетофон от частен дом в с. Чубра, общ. Сунгурларе, обитаван от 72 годишна жена - това е : 35 год. М.Г. от с. Градец, общ. Котел. Вещите - обект на кражба са намерени укрити в с. Грозден, общ. Сунгурларе и в с. Пъдарево, общ. Котел. Иззети са и са върнати на собственичката. Констатирано е, че М.Г. е извършител и на още две кражби на територията на с. Пъдарево, като част от вещите / зеленчуци, телевизор, газова бутилка, хранителни продукти и акумулатор са иззети/. Работата послучая продължава от служители на Районно управление на МВР - Сунгурларе.          

      На 18.10.т.г. около 11.20 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за извършена кражба на касетофон от лек автомобил «Сеат Толедо», паркиран до площад «Васил Левски» в Бургас. Изпратеният на място полицейски автопатрул е установил в близост до местопроизшествието 38 годишния Х.И. от с. Дебелт, който е държал под якето си касетофона - предмет на престъплението. Х.И. е задържан за срок от 24 часа. Констатирано е, че кражбата е извършена, чрез отваряне на предния десен прозорец на л.а. «Сеат». Работата послучая продължава.

      На 18.10.т.г. около 15.30 ч. в центъра на с. Русокастро, двама полицейски служители от Районно управление на МВР -  Камено са се опитали да връчат на 25 годишния С.Г. от Бургас образуван по-рано акт за установяване на административно нарушение. С.Г., който се придвижвал с лек автомобил, дръпнал рязко вратата на колата като ударил полицая по ръката. С.Г. започнал да псува служителите, като въпреки отправените предупреждения, действията на С.Г. не били преустановени. Поради тази причина била използвана физическа сила за поставяне на белезници. С.Г. оказал яростна съпротива, като с лакът нанесъл удар в областта на устата на единия полицай, ритнал другия по крака, а с глава му нанесъл удар по лицето. С.Г. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР -  Камено. Работата по случая продължава.




Ключови думи: Районно управление, Сунгурларе, кражба, хранителни продукти, Котел, Пъдарево, Бургас, полицейски, престъпление, димитър николов, цветелина рандева, рандева, цвети рандева,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |