В новините
 
27.10.2009 12:46   Новината е видяна 4826 пъти
Хроника на престъпленията
На 26.10.т.г. служители от Районно управление на МВР - Несебър са установили извършителят на кражбата на два мобилни телфона и сумата от 20 лв., собственост на 54 годишна жена от с. Струя, общ. Руен, обитаваща временно квартира в Слънчев бряг - това е : 24 год. М.Ч. от с. Разбойна, общ. Руен. Вещите - предмет на престъплението са намерени и иззети. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на М.Ч. продължава.

      На 26.10.т.г. служители от Районно управление на МВР - Несебър са установили извършителят на кражбата на телевизор от хотелски комплекс в Слънчев бряг и обсебване на л.а. «Форд Ескорт», със софийска регистрация, осъществени на 17.10.т.г. - това е : 21 год. В.Л. от Бухово. В.Л. е направил пълни самопризнания, като след проведени беседи с него е установено, че е извършител и на още една кражба от хотел в Слънчев бряг, при която е отнел два телевизора и компютърна конфигурация с монитор. Вещите - предмет на престъпленията са предадени в Районно управление на МВР - Несебър. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на В.Л. продължава.

  На 26.10.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителят на следните кражби :

      - на 12.08.т.г. на плажа в кв. «Сарафово» е отнет мобилен телефон и сумата 125 лв., собственост на 20 годишен бургазлия

      - на 15.09.т.г., чрез отключване е проникнато в апартамент, намиращ се в к-с «Изгрев», обитаван от 49 годишна жена, откъдето е извършена кражба на преносим компютър с чанта, сребърен синджир и сумата 20 лв.

      - на 01.10.т.г. от кафене, намиращо есе в к-с «Лазур», е извършена кражба на мобилен  телефон, собственост на 17 годишна бургазлийка.

      Извършител на кражбите е 18 годишния Е.Г. от Бургас, който е привлечен и разпитан в качеството на обвиняем и задържан за срок от 24 часа. Работата по случаите продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 26.10.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас по сигнал са извършили проверка на 31 год. А.Д. от Бургас, като при извършения личен обиск са намерили и иззели хартиен плик с бяло прахообразно вещество с тегло около 1 гр., реагирало при извършения полеви наркотест на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 26.10.т.г. около 19.00 ч. пред блок 19 в ж.к. «Изгрев» служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са задържали 23 год. Б.И. от с. Овощник, общ. Казанлък, придвижващ се с л.а «Фолксваген Голф-3», със старозагорска регистрация. При извършения обиск на Б.И. е намерено и иззето полиетиленово топче със зелена суха тревна маса / канабис/. При претърсване на квартирата на Б.И., находяща се на ул. «Перущица» в Бургас, е намерена и иззета полиетиленова торбичка със зелена суха тревна маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис. Б.И. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 26.10.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление на МВР -  Сунгурларе е получено съобщение за възникнал скандал в частен дом, обитаван от 53 годишния Й.М. от Сунгурларе Констатирано е, че 24 год. Х.С. е влязал в дома на доведения си баща Й.М. и е започнал да чупи електроуреди, като се е държал непристойно псувайки и заплашвайки 53 годишния мъж. Х.С. е открит от полицейските служители в дома си, разположен на ул. «Шипка» №22 в града. След като се легитимирали полицаите отправили на Х.С. полицейско разпореждане да ги придружи до полицейското управление за изясняване на случая, но Х.С. отказал категорично. Съпротивлявал се яростно при опита за задържането му, като скъсал ръкава на якето на единия от полицейските служители. Срещу Х.С. е образувано досъдебно производство.




Ключови думи: служители, Районно управление, Несебър, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |