В новините
 
02.11.2009 12:29   Новината е видяна 4310 пъти
Тиражен руски вестник препоръчва България

Динко Динев  пред „Метро Газета”: Руснаците са като у дома си в България
Един  от най-популярните всекидневници  в Москва „Метро Газета”, чийто тираж надхвърля 1 млн., публикува интервю с българския предприемач Динко Динев, в което се изтъкват предимствата на България като място за изгодна инвестиция и отлична туристическа дестинация. 
Вестникът анализира  причините, поради които  все повече  руски граждани посещават  България като туристи или купуват недвижима собственост. „Руските граждани се чувстват в България свободно, като у дома си”, изтъква в отделно каре  „Метро”. Изданието сочи Динко Динев като един от най-успешните предприемачи и спомоществователи в България, чиято компания има дългогодишен опит в работата си с туристи и инвеститори от Русия. 
Седем причини, поради които руснаците  предпочитат за отдих и втори  дом България посочва в интервюто  си Динко Динев: липсата на езикова  бариера, доброжелателност към Русия, православието, близката култура, общото минало на Русия и България, подходящият климат, ниските цени на недвижимостта в сравнение с други страни от ЕС. Вестникът цитира и думите на предприемача, че България е страната в ЕС, чиито граждани имат най-топло отношение към Русия – констатация на социологическата агенция Евробарометър. Няма друга страна в ЕС, където руските граждани да намират такава обич и уважение, пише „Метро”. 
На провокативен въпрос дали новото българско правителство с дясна ориентация няма да води политика на противопоставяне между България и Русия, предприемачът отговаря, че такава опасност няма. Правителството вече е предприело мерки, насочени към облекчаване на условията, в които съществува българският бизнес и това от своя страна ще доведе до бързо икономическо развитие на България. 
Всекидневникът, който в последния си брой публикува  обширно интервю с италианският премиер Силвио Берлускони, проявява интерес дали България може да стане  Лас Вегас за руските туристи, след като хазартът бе забранен в Русия. Отговорът на Динко Динев е, че големи руски компании вече проявяват интерес към покупка на казина в България. 
 
Ключови думи: Динко Динев, Метро, интервю, руски граждани, туристи,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |