В новините
 
07.11.2009 20:03   Новината е видяна 5962 пъти
Разкрити и опандизени
За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 26 год. Д.М. - 1,49 промила и 41 год. Д.Й. от с. Русокастро, общ. Камено - 1.77 промила.

      На 05.11.т.г. около 10.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършвана кражба от новострояща се кооперация, разположена пред бл. 95 в к/с «Меден Рудник» - установено е, че лицата : Е.А., 19 годишен, криминално проявен и К.А., 30 годишен, и двамата от Бургас са наели товарен автомобил, с бургаска регистрация, управляван от 66 годишен мъж, на който не са обяснили целта на пътуването. С товарния автомобил са отишли до новостроящата се кооперация и след изкъртване катинара на входната врата, от дворното помещение са натоварили около 1 300 кг арматурно желязо с различен диаметър, собственост на частна фирма. Е.А. и К.А. са задържани за срок от 24 часа в Четвърто Районно управление на МВР Бургас. Работата по случая продължава.

      На 06.11.т.г. около 02.15 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършена кражба от пункт за изкупуване на черни и цветни метали, разположен на ул. «Проф. Я. Якимов» срещу бензиностанция «Арбо», откъдето са отнети около 50 кг. отпадъци от черни и цветни метали. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия на служители от Второ Районно управление на МВР Бургас са установени и задържани извършителите на кражбата - това са : 25 год. В.А., 17 год. А.И. и 26 годишната Г.Х., и тримата от Бургас. Работата по документиране на случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 06.11.т.г. в Районно управление на МВР Средец е получено съобщение от охраната на «Промет стил» АД - Дебелт, че в района на складова база са установили лек автомобил с трима мъже, извършващи кражба на осветителни тела - това са : 46 год. Я.Я., 39 год. С.Д. и 38 год. В.И., и тримата от Средец. В автомобила - «Фолксвегане голф 2», с бургаска регистрация, собственост на Я.Я. са открити 260 кг. желязо / части от ел. осветителни тела/. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 03.11.т.г. служители от Районно управление на МВР Созопол са установили извършителите на кражба от хотелски комплекс «Лагуна бийч» в града на LSD телевизор, усилвател, тунер-усилвател и DVD Player от пиано бара на комплекса - това са : 21 год. В.С. от с. Атия, общ. Созопол и 21 год. А.Е. от Ахтопол. Вещите - предмет на престъплението са иззети. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Созопол.

      На 05.11.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на кражбата на л.а. «Опел тигра», с бургаска регистрация, собственост на 36 годишна бургазлийка, паркиран на ул. «Климент Охридски» пред дом №23 в Бургас - това е : живеещият на семейни начала с бургазлийката мъж - П.Г., 34 годишен от Бургас. Автомобилът е върнат на собственичката. Работата по документиране на случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 05.11.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителката на кражба на мобилен телефон, собственост на 28 годишен помориец, осъществена на 31.10.т.г. - това е : 20 годишната Е.Ч. от Бургас, която е направила пълни самопризнания и е върнала вещта - предмет на престъплението. Работата по документиране на случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На  05.11.т.г. около 17.30 ч. по сигнал служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са задържали на кръстовището на бургаските улици «Калоян» и «Александър Стамболийски» в момент на покупко-продажба на наркотични вещества в л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, 25 годишната Г.В. и 30 годишния К.Г. от Карнобат / собственик на автомобила/. При извършения оглед в автомобила са  открити и иззети три полиетиленови пликчета със светло-кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при извършения полеви тест на хероин. Извършено е претърсване и изземване в жилище на ул. «Александър Стамболийски» №62 ет. 6, обитавано под наем от Г.В., майка й  - Д.Й., 50 годишна, Ж.С., 24 годишна и майка й - Г.С., 46 годишна, и двете от Камено. При претърсването и изземването са намерени и иззети мобилни телефони и веществени доказателства. При извършен оглед на вътрешен двор на жилището на ул. «Александър Стамболийски» №62 са намерени две топки от станиол, съдържащи общо 18 полиетиленови самозалепващи се пликчета с бучки от бяло вещество, реагирало при извършения полеви тест на амфетамин. Намерено е и пликче с хероин. Констатирано е, че наркотиците са изхвърлени от жилището, намиращо се на шестия етаж в кооперацията. В проверявания дом са установени още двама души - 26 годишния Д.Т. и 31 годишната Г.М., и двамата от Средец. Всички лица са задържани за срок до 24 часа.  По случая е образувано досъдебно производство.

      На  05.11.т.г. около 15.00 ч. по сигнал служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са задържали в района до Борисовата градинка 26 годишния А.Д. от Бургас, който изхвърлил на земята черно полиетиленово пликче със светло-кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при полевия тест на хероин. А.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 06.11.т.г. около 22.00 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за мъж с фрактура на черепа, постъпил по спешност в бургаската болница - установено е, че пострадалият - 38 годишен айтозлия около 13.00 ч. на същата дата е пребит с лопата от 32 годишния Н.А. от с. Вресово, общ. Руен. Побоят е нанесен в кв. «Долно Езерово», на километър и половина от ж.п гара «Долно Езерово» в посока «ЛУКОЙЛ». Причините за инцидента са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас. На потърпевшият е направена спешна операция, като е настанен за лечение в отделение «Неврохирургия», на МБАЛ Бургас, без опастност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 03.11.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на побой на 14 годишен младеж от кв. «Сарафово», осъществен пред дома му на 29.10.т.г. около 20.00 ч. - това е : 14 годишния Ж.К. от Бургас, който е направил пълни самопризнания за извършеното от него престъпление. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

      На 05.11.т.г. служители от Четвърто Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на кражбата на л.а. «Трабант», с бургаска регистрация, отнет от паркинга пред бл. 102 в к-с «Меден Рудник» - това е : 15 годишния Д.Г. от Бургас. Автомобилът е открит изоставен между бл. 111 и базар «Битака». Работата по случая продължава.

      На 06.11.т.г., чрез отключване с подбран или поправен ключ е проникнато в л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, собственост на 44 годишен бургазлия, паркиран на ул. «Пробуда» №27 в Бургас, откъдето е извършена кражба на озвучителна уредба заедно с тонколоните - установено е, че извършители на кражбата са две малолетни момчета. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.




Ключови думи: Четвърто Районно управление, Бургас, кражба, Меден Рудник, бургаска,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |