В новините
 
11.11.2009 10:42   Новината е видяна 4038 пъти
Големия концерт на надеждата на Харлем Госпъл Хор в Бургас ДНЕС!

Ангелските гласове от Ню Йорк Харлем Госпъл Хор оставиха без дъх публиката в Драматичен театър Пловдив снощи, 9 ноември след  първия концерт от  голямото „Турне на надеждата“ в памет на Краля на попа Майкъл Джексън. Изпълнителите с благословени от Бога  гласове оставиха пловдивчани буквално със сълзи на очи след уникалните си многогласни изпълнения на авторски песни, традиционни госпъл химни и разбира се обещаните парчета на Майкъл Джексън, сред които блестеше класиката Billy Jean.

Каква ще е концертната програма на Харлем Госпъл Хор в Операта в Бургас утре - на 11 ноември, засега 12-те артисти ревниво пазят в тайна, но със сигурност ще има изненади специално за жителите на морския град, обещава основателят и продуцент на формацията Алън Бейли.

Харлем Госпъл Хор ще пристигнат в Бургас следобяд на 11 ноември и веднага ще се отправят към Операта, за да започнат репетицията за дългоочаквания от бургазлии „Концерт на надеждата“. Те ще имат много малко време да хапнат леки храни, пресни салати и да се заредят с витаминозен портокалов фреш, тъй като в 18.30 ч Операта ще отвори врати за посетители и началото на госпъл магията ще бъде дадено точно в 19 ч.

Днес любимият госпъл хор на Обама, Елтън Джон и Майкъл Джексън е във Варна, а след участието си в Бургас артистите ще закрият българското си турне на фаталния петък 13-ти отново в Пловдив. По време на цялата им обиколка из страната Харлем Госпъл Хор пътуват с луксозен автобус Royal class Bova Magic, който псогурява комфорното им пътуване благодарение на любезното съдействие на Юнион - Ивкони.

След концерта изпълнителите ще се отправят Стара Загора, където ще пренощуват в хотел City.Специално за тях са запазени тихи стаи, в които да се разтоварят от напрежението и да се подготвят за финалната фаза от турнето. За да поддържат във форма уникалните си гласове, екзотичните изпълнители държат да имат постоянно на разположение кана студено козе мляко в хотелската стая.

Билети за концерта на Харлем Госпъл Хор на 11 ноември в Операта в Бургас все още могат да бъдат намерени на касата на Операта, както и в мрежата на Eventim, в магазини Пикадили, Германос, М Свят и Офис 1.


Ключови думи: гласове, Харлем Госпъл Хор, Майкъл Джаксън, операта Бургас, концерта,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |