В новините
 
12.11.2009 07:14   Новината е видяна 3785 пъти
Бургаски успех на Световната купа за професионалисти „Латиноамерикански танци” в Москва

Най-добрата българска танцова двойка в латиноамериканските танци Ивайло Тончев – Елена Зарницина зае място в първата десятка на 15-то издание на Световната купа за професионалисти – Латиноамерикански танци в Москва.

     Купа „Кремъл 2009” е кръг от турнирите за „Големия Шлем” на WDC /World Dance Council – Световен танцов съвет/. Той се провежда под патронажа на Президентството на Русия, кмета на Москва, Министерството на спорта и туризма на Русия и Националния олимпийски комитет на Русия.

     Започнал  успешната си спортна кариера  от Бургас, станал шампион на България, Ивайло Тончев достига най-големия  си успех като аматьор с Катя Лапаева  – 7-мо място в световната ранглиста  за аматьори. От 7 години той е в жестока ежедневна конкуренция с най-великите професионалисти от танцовия свят. От началото на 2009 г. е с партньорка Елена Зарницина и резултатите им са изумителни! 9-то място в Купа „Кремъл 2009” е много сериозна заявка за успех на световното и на „Grand Masters” в Инсбрук /Австрия/ още този месец!

     За  първи път в историята на турнира  в Москва в състава на съдийската комисия е поканен представител от България. Това е многократния шампион на България, вицепрезидент на Българската професионална танцова асоциация и президент на Танцова академия „Бургас” Илия Михов. Това е второто състезание от подобен ранг след най-големия турнир в Азия – Токио, в което Михов съдийства и безспорно е огромно професионално признание за доброто име и авторитет, извоювани от бургазлията след 30-годишна кариера в спортните танци. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |