В новините
 
27.11.2009 12:04   Новината е видяна 3367 пъти
Коледният сезон в Бургас Плаза Мол започва с Деси Слава

Поп-фолк дивата ще запали светлините на Коледната елха и ще поздрави всички посетители на търговския център с едночасов  концерт

Звездният Коледен сезон в Бургас Плаза  Мол започва на 28 ноември (събота), когато поп-фолк дивата Деси Слава ще запали светлините на 8-метровата Коледна елха. Чаровната певица ще постави началото на многобройните Коледни изненади, подготвени от търговския център като поздрави всички посетители с едночасов концерт, започващ в 18.30 часа. 

В периода 28 ноември - 5 декември в Бургас Плаза ще бъде организирана Коледна томбола. Всеки посетител ще може да участва като напише името и координатите си върху касова бележка от покупка в мола и я пусне в една от Коледните урни. На 5 декември в 16.00 часа Дядо Коледа ще изтегли имената на късметлиите от томболата. Всеки от тях ще получи по една от над 100-те  прекрасни награди, осигурени от търговските вериги в Бургас Плаза Мол - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Product, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break,  DOMO, Subra. 

Дядо  Коледа ще пристигне  в Бургас Плаза  на 5 декември в 16.00 часа, като транспорта и маршрута му все още се пазят в тайна. Белобрадият старец ще открие специалния увеселителен Коледен кът в търговския център и ще остане да забавлява всички малки и пораснали деца до 25 декември. Всеки ден от 5 до 25 декември първите 200 посетители на увеселителния Коледен кът ще печелят безплатна снимка от професионален фотограф с Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата, осигурена от Fuji Films.

Всички почитатели на Бургас Плаза Мол ще имат възможност да спечелят още много Коледни  подаръци  като участват в радио-играта на търговския център по FM+ - “Познай Коледната оферта”. Забавната игра започва на 14 декември и продължава до 25 декември, като в този период всеки ден ще се раздават награди от различните магазини в мола. 
Ключови думи: Бургас, Плаза, Бургас Плаза, Десислава, коледен базар, базар,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |