В новините
 
07.10.2004 00:32   Новината е видяна 5903 пъти
Новини от Поморие
Бивша тв – репортерка стана PR на общината
Бившата репортерка на телевизия “Поморие” Петя Стратиева ще отговаря за връзките с медиите и ще осъществява рекламната политика на общината.

Златанов се разпореди да има осветление около училищата
Започна възстановяването на осветителните тела около учебните заведения в общината, информира инж. Петър Златанов – кмет на общината. В момента се възстановяват уличните тела около ОУ “Ив. Вазов”. Общината кандидатства с проект за реконструкция на съществуващата училищна сграда в кв. “Север”. Предвидено е там да има компютърен клуб и зала за провеждане на срещи.
Вече са преведени по 60 лева за всички учители от общината полагащи им се за облекла. Останалата половина същите ще получат в края на календарната 2004 година.

Дарение
Организацията на евреите в България “Шалом” дарява 26 кашона с памперси на Дома за възрастни с физически увреждания в с.Горица, информираха от общинската администрация в Поморие.

Арестувани са турски рибарски кораб и бункировчик
Днес около 10.30 ч. в РГС Бургас е получено съобщение от поста за техническо и визиално наблюдение в Царево за приближаването на плавателен съд, определен от служителите като бедстващ, вземайки се под внимание вълнението на морето, вариращо между 3 и 4 бала. Опитите за свързване с плавателния съд са били неуспешни за това към него се е отправил граничен полицейски кораб – 514 “Бургас”. На място е установено, че се касае за два плавателни съда, плаващи близо един до друг.


Ахелойци избраха инициативен комитет да преговаря за брегоукрепването
В читалищната сграда на с. Ахелой се проведе за втори път общо събрание, което избра и упълномощи инициативен комитет да преговаря с представителите на общинската власт, МРРБ и “Геозащита” Варна по проблемите на брегоукрепително съоръжение №3 в с. Ахелой. Кметицата на селото г-жа Йорданка Хараламбова сподели че, желанието на жителите от Ахелой е да се направят известни корекции на плана по брегоукрепването за да се раздвижи заблатената морска зона и да се види по какъв начин може да се продължи образуването на плажна ивица.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |