В новините
 
05.12.2009 12:38   Новината е видяна 5953 пъти
Кипи трескава подготовка за Никулден в Бургас

 Подготовката за Никулден е в разгара си. Празникът наближава, а с него напредват и темповете на подготовка по отпразнуването му.

     Към края вече е и монтирането на седемте  празнични къщички, разположени  на площад „Тройката”, от които бургазлии ще могат да се насладят на прясно приготвена храна и напитки през празничните дни.

     Преди броени дни приключи и поставянето  на 13 - метровото централно коледно  дърво в града, което ще радва  бургазлии с 5 000 лампички и над 2 000 метра коледен гирлянд. Тази година то е с 2 метра по-високо от миналогодишното.

     Жителите  и гостите на Бургас могат да се запознаят с богатата културно-празнична  програма за Никулден от плакатите  и дипляните, разпространени в целия  град.

     Видео анонс за празничния концерт на 06.12.2009 г., когато големият български актьор и бургазлия Георги Калоянчев ще даде старт на коледното настроение в града като запали празничните светлини, можете да гледате тук - http://tinyurl.com/NikuldenPromo

     Очакваме  всички граждани и приятели на града на празненството! 




Ключови думи: Никулден, бургазлии, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |