В новините
 
05.12.2009 09:40   Новината е видяна 4210 пъти
ДИАНА ЛЮБЕНОВА С МОДЕН ПЪРФОРМАНС НА ВИТРИНА

Снощи, на една от витрините на столичната ул. Раковски, се разигра провокативен моден пърформанс. Главно действащо лице в него беше топ актрисата и телевизионна водеща Диана Любенова. Поводът беше новата линия на Ателие за мода Art Chicot, създадена специално за Credo.
    В 18:00 часа, облечена в Art Chicot, Диана Любенова се качи на витрината на бутик Credo, за да одухотвори новата линия на марката. Част от ролята на актрисата беше да опише своите мисли и чувства под заглавие „Записки от една витрина”.     „Чувствам се най-красивата жена на света….Перфектна! Като куклите от витрините, на които винаги съм се възхищавала. Почуквам по стъклото, виждам усмивки, изненада, пак усмивки…Ох, тази млада дама никак не успя да скрие учудването си…” са част от мислите на актрисата, записани по време на участието й на витрината.
    Партито по повод новата линия на Art Chicot за Credo продължи с ревю на избрани модели от колекцията, представени от солистки от Националната опера и балет.
    „Диана Любенова е красива жена, със силно изразена индивидуалност и изключително позитивна енергия. Тя е точният модел на жената, стил Art Chicot – смела, уверена, способна да поема рискове и да се променя. Жените никога не трябва да се страхуваме да се променяме” - сподели създателят на марката Art Chicot Йолана Анчева.
     Ателие за мода Art Chicot е основано преди 5 години. Създател на Ателието е Йолана Анчева. Дизайнер е Елена Владимирова, работила в ателие на една от най-ярките звезди на руската мода Слава Зайцев. Характерни за марката са ръчната изработка, перфектните конструкции, изключително прецизния шеф и първокласните платове. Водещо във философията на Art Chicot е отношението към детайла. Дрехите с марка Art Chicot се изработват по начин, който да подчертава  индивидуалността и собствения почерк на всяка дама.
    През есента на тази година, Ателието предприе авантюрата, наречена „конфекция”. За да задоволи съществуващата страст у жените към готовите дрехи и да отговори на динамично ежедневие, Art Chicot създадоха специална линия за Credo. В моделите за Credo, Ателието не изневерява на концепцията си – практични конструкции, елегантни силуети, качествени тъкани и премерена доза артистизъм. В съвместната работа на Art Chicot с Credo не е направен компромис с качество на изработка. Моделите са съобразени с желанието на всяка дама да изглежда неповторимо във всяка ситуация.
Новата линия на Art Chicot може да бъде открита в магазин Credo на ул. Раковски 125.






Ключови думи: Диана Любенова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |