В новините
 
07.12.2009 06:48   Новината е видяна 8576 пъти
Халф на „Черноморец - Поморие” в гипс до средата на декември
Халфът на „Черноморец-Поморие” Христо Лемперов е в гипс заради счупена костица на глезена. Той ще остане така до средата на декември. Освен него мача от последния есенен кръг на Източна „Б” група срещу „Добруджа” в събота ще пропуснат невъзстановените Петър Колев, Жулиен Парушев и Пламен Димитров. Под въпрос е участието на Светослав Козаров. 

            Добрата новина за старши треньора  Петър Хубчев е свързана със завръщането в състава на десния полузащитник Венелин Филипов, чиято лека травма отшумя. Поморийските „акули” няма да излизат на режим преди сблъсъка с добричлии.

             Билетите за вход на стадиона  в Поморие ще струват по 2 лв. Младата чета на Хубчев направи впечатляваща втора половина от есенния полусезон, като записа 6 победи в последните си 7 мача за първенство и се изстреля на 5-о място в класирането. Към успешния рейд следва да се прибавят и двете победи за купата на България, извели тима до 1/8-финалите на турнира.




Ключови думи: Петър Хубчев, Черноморец-Поморие, Черноморец, Поморие, Христо Лемперов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |