В новините
 
06.12.2009 06:51   Новината е видяна 4933 пъти
„Черноморец-Бургас” няма да търси красива игра срещу ЦСКА

 Това  заяви на традиционната си пресконференция  преди всеки кръг от „А” група  Красимир Балъков. Пресконференцията  беше заключителна за годината. „Акулите”  гостуват в София в неделя.

„ЦСКА има традиции, но няма да им е лесно срещу нас. Имаме реалните шансове да вземем точка, а защо не и три в София. Отиваме за победа. Ще заложим на добра организация в играта и  компактно придвижване по терена. От психологическа гледна точка е много важно да излезем в почивка с актив от последния мач за полусезона. Надявам се да ни остави малшансът, който ни преследва напоследък”, посочи мениджърът на „акулите”.

     От  състава на „Черноморец” за мача от последния, 15-и, есенен кръг на „А”  група в неделя отпадат наказаният Нилтон Кардосо и контузените Йохен Зайц и Костадин Дяков. Марсио Нуньо ще играе въпреки оплакванията си от футболна болест. Веднага след мача обаче португалският халф ще лети за преглед в Германия.

     „В  най-лошия случай ще завършим полусезона шести. Това е много добро класиране, което ни запазва шансовете да се борим за влизане в интернационалния футболен бизнес. Точно такава беше вътрешната ни цел. При нас нещата се случват прекалено бързо, което даде почва и на прекалено бързи критики след последните загуби. Като характер, воля, борба, себераздаване и желание за победа съм доволен на 100 процента от момчетата. Игрово направихме крачка напред, но има още много какво да учим. От подобряване се нуждаят колективните ни действия в защита, а в атака нападателите ни да реализират създаваните положения. По-добре по-малко да вкарваме, но и по-малко да ни вкарват”, коментира  Балъков относно представянето на отбора през есента. Мениджърът за пореден път подчерта дебело, че по начертания от него план е малко рано да се мисли за участие в Европа, но ако изникне удобен шанс, няма да се пропуска. „Каква ни е ползата да играем в Европа, ако нямаме отбор, който да се мери поне с отборите от средноразвитите във футбола държави. И като излезем, да се покажем, без да ни е срам”, заяви Балъков. Той посочи като лош пример в евротурнирите представянето на „Левски”, а похвали „Черно море”.

Футболистите  на „Черноморец-Бургас” ще бъдат  разпуснати във ваканция седмица  след мача с ЦСКА и ще подновят подготовка на 9 януари.




Ключови думи: Балъков, Burgas, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |