В новините
 
10.12.2009 06:35   Новината е видяна 5379 пъти
6 нови автомобила „Форд Фокус” за „Черноморец-Бургас”

   „Черноморец-Бургас” получи 6 чисто нови автомобила „Форд Фокус” от „Мото Пфое” по силата на договора за партньорство между футболния клуб и фирмата. Колите са от модификацията „Тренд” и акостираха на стадион „Лазур” само две седмици след слизането си от поточната линия на завода в Германия. Ключовете бяха връчени от управителя на бургаския клон на „Мото Пфое” Димитър Николов.Получиха ги немският вратар Паскал Борел, аржентинският халф Роберто Карбони и служители на клуба.

         Шестте возила са бели, а по  вратите и капаците им в  син цвят са брандирани името  и емблемата на футболния клуб. До калниците пък има нарисувани  акули.

         „Автомобилите са бензинови,  с обем на двигателя 1,6. Притежават всички модерни системи за сигурност. Снабдени са с 2 предни и 2 странични въздушни възглавници, AВS-система, електронно разпределение на спирачното усилие, спирачен асистент”, посочи Димитър Николов.

        Фокусите са втората партида от „Мото Пфое” за автопарка на „Черноморец-Бургас”. Първата пристигна в началото на октомври, когато мениджърът Красимир Балъков и изпълнителният директор Фреди Бобич седнаха зад волана на джипове „Рейндж Роувър спорт”.  Доставката включваше още два автомобила „Форд Куга” и един „Форд Мондео”.

         В края на идната седмица  от „Мото Пфое” ще „командироват”  на „Лазур” трета партида  на колела, която ще съдържа  11 автомобила „Форд Мондео”.




Ключови думи: Черноморец Бургас, Черноморец-Бургас, Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |