В новините
 
14.12.2009 08:42   Новината е видяна 4355 пъти
ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ 14.декември.2009
 На 13.12.т.г. около 05.30 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение от частна охранителна фирма за проникване в офис на «ЦКБ» - Свети влас, намиращ се на ул. «Цар Симеон І» в сградата на кметство - констатирано е, че в сградата е проникнато, след взломяване на входната врата в западния край на зданието. От бачнковия офис е отнета метална каса със сумата от 41 671 лв., 2 110 евро, 541 американски долара и 160 британски лири. След взломяване на входните врати на помещения, намиращи се на втория и трети етаж в сградата накметството е проникнато последователно във :

      - стая, ползвана от «ГРАО» / в нея е взломена метална каса и е отнета сумата от 500 лв./,

      - стая, ползвана от «Местни данъци и такси» / след взломяване на метална каса е отнета сумата от 500 евро и 500 лева/

      - стая, ползвана от «Счетоводството» / след взломяване на метална каса е отнета сумата от  от 2 500 лева/.

      Работата по случая пордължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.

           На 12.12.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в «детски кът», намиращ се на партерното помещеия на ул. «Цар Асен» № 25, откъдето е извършена кражба на портфейл със сумата от 550 лв., собственост на 42 годишен бургазлия. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 13.12.т.г., чрез направа на отвор в тухлена стена и последвало отключване на външна желязна врата е проникнато в магазин за хранителни стоки, разположен в с. Равнец, откъдето е извършена кражба на 50 стека цигари от български марки, 140 различни вида шоколади и неустановени до момента количества алкохолни напитки и ваучери на мобилни оператори / всичко на обща стойност около 3 260 лв./. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      За времето от 11.12.т.г. до 13.12.т.г., чрез демонтиране и последвало срязване на кабелен канал и тръбен сноп е извършена кражба на външно тяло на климатик, монтиран към клуб на Съюза на глухите, намиращ се на партерния етаж в бл. 57 в к-с «Братя Миладинови» в Бургас. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.




Ключови думи: Районно управление, взломяване, метална каса, служители, кражба, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |