В новините
 
16.12.2009 07:43   Новината е видяна 4322 пъти
400 бургаски деца редят коледни картички в изложба
Завърши конкурса за коледни картички „Рождество Христово”. Те ще бъдат подредени в обща изложба в храм „Света Богородица”. Тържественото откриване на експозицията ще бъде на 21 декември /понеделник/ от 17.30 часа.
В конкурса се включиха общо 400 деца от 35 бургаски училища и детски заведения, на възраст от 6 до 19 години. Във всяка от четирите възрастови групи ще бъдат раздадени награди за 1-во, 2-ро, 3-то място и поощрения. Най-оригиналните от тях също ще бъдат отличени. Наградите са осигурени от Общински детски комплекс и Община Бургас.
Поздрав към присъстващите са подготвили децата от хор „Милка Стоева” към Младежки културен център и малките изпълнители от ЦДГ № 20 „Златното ключе”.
Картичките ще могат да бъдат откупени, като събраните средства ще бъдат предоставени на кампанията „Българската Коледа 2009”. Организаторите призовават всички бургазлии и гости на града да бъдат милосърдни и щедри.


Ключови думи: коледни картички, изложба, Burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |